Essance

Bij Essance kan u terecht voor esthetische behandelingen die je een natuurlijke, frisse uitstraling bezorgen. Dankzij een gespecialiseerd multidisciplinair team ben je in goede handen voor zowel zichtbare als onderliggende huid- en haarproblemen.

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikt behandelplan, met respect voor jouw wensen en bezorgdheden. Door uw individuele schoonheid te respecteren bekomen we een natuurlijk ogend resultaat. 

Natuurlijk resultaat

Bij Essance gaan we voor een natuurlijk resultaat met de juiste dosering. We trachten een subtiel en natuurlijk resultaat te bekomen met respect voor de natuurlijke vorm van jouw lichaam.

Gezonde huid

Elk behandelingsplan heeft als doel de natuurlijke schoonheid naar buiten te brengen. We helpen een globaal evenwicht te vinden en voor subtiele verandering te zorgen.

Individuele aanpak

Bij Essance kijken we vooral naar de individuele schoonheid. We zijn elk, net als onze huid uniek. Dit vraagt ook om een uniek behandelingsplan aangepast aan elk persoon.

"Youth is a gift of nature,
but age is a work of art."

"Self-care: doing the things that make you feel more like yourself."

Medpoint group

Essance maakt deel uit van de Medpoint Group, een multidisciplinair netwerk van medische vrije beroepen. Medpoint werd opgericht in april 2018 en heeft als doel medische beroepen te verenigen en te ontzorgen van al hun niet-medische verplichtingen.