Essance

Essance is een medisch esthetisch centrum gelegen te Sint-Truiden.

Een multidisciplinair team van plastisch chirurgen, esthetisch artsen en schoonheidsspecialisten ontvangt je graag in alle discretie en luxe.

Onzekerheden over je uiterlijk kunnen jouw zelfvertrouwen negatief beïnvloeden. Onze persoonlijke aanpak garandeert een behandelingstraject afgestemd op jouw noden en verwachtingen.

Door jouw individuele schoonheid te respecteren bekomen we een mooi en natuurlijk resultaat.

Natuurlijk resultaat

Bij Essance kan je vertrouwen op een multidisciplinair team dat je met de beste zorgen begeleidt in jouw zoektocht naar mooi ouder worden. Onzekerheden kunnen het natuurlijk verouderingsproces domineren en jouw zelfvertrouwen negatief beïnvloeden. Onze artsen brengen de juiste veranderingen aan, waardoor een optimaal resultaat wordt gecreëerd passend bij jouw leeftijd. Hierdoor mag je je verzekeren van een natuurlijk resultaat.

Individueel advies

Bij Essance kijken we naar de individuele schoonheid. Elk lichaam, elke huid, elk verhaal is uniek. Dit vraagt om een uniek behandelplan aangepast aan elk persoon. Essance is buitengewoon in de esthetische geneeskunde door het samenbrengen van specialisten in beauty, esthetiek en chirurgie. Onze specialisten werken samen om je op elk vlak van de esthetische geneeskunde met deskundig advies bij te staan.

"Youth is a gift of nature,
but age is a work of art."

Ons team van experten

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten, die top zijn in hun werkgebied.

Onze specialisten staan steeds voor je klaar van consult tot en met de nazorg. 

Medpoint group

Essance maakt deel uit van de Medpoint Group, een multidisciplinair netwerk van medische vrije beroepen. Medpoint werd opgericht in april 2018 en heeft als doel medische beroepen te verenigen en te ontzorgen van al hun niet-medische verplichtingen.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen