Huidanalyse

Beauty | Huidanalyse

Natuurlijke schoonheid is iets waar velen van ons naar streven. Met de opkomst van geavanceerde technologieën wordt het gemakkelijker dan ooit om voor onze huid te zorgen en haar natuurlijke glans te verbeteren. Een innovatief hulpmiddel dat hierbij kan helpen, is Meitu’s Huidanalyse.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig en toch zeer informatief. Met state of the art cameratechnologie legt de Meitu verschillende aspecten van je huid vast, zoals gevoeligheid, pigmentvlekken, rimpels, vergrote poriën, mee-eters, acné, donkere kringen en hydratatie.

Het algoritme achter de analyse gebruikt geavanceerde technologieën om deze gegevens te verwerken en te evalueren. Dokter Julie Nassen bespreekt samen met jou de huidanalyse en adviseert de voor jou aangewezen huidproducten.

Door regelmatig je huid te analyseren en de aanbevelingen op te volgen, kun je werken aan het bereiken en behouden van de gezonde, stralende en jeugdige huid die je verdient.

Onze producten

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen