Huidanalyse

Beauty | Huidanalyse

Bij onze huidanalyse gaat het om de kracht van persoonlijke aandacht en expertise. Onze esthetische artsen en schoonheidsspecialisten gebruiken hun kennis en vaardigheden om uw huidtype en conditie te begrijpen, zodat we u op maat gemaakte adviezen kunnen bieden.

Door een zorgvuldige observatie en analyse kunnen we de unieke behoeften van uw huid identificeren en samen een gepersonaliseerd verzorgingsplan opstellen. Ontdek uw huid op een dieper niveau en laat ons u helpen stralen met onze producten van Dermaceutic en Renophase.

Waarom kiezen voor Dermaceutic?

Met Dermaceutic kiest u voor een volledige oplossing voor de aanpak van melasma, pigmentvlekken/zonbeschadiging, hyperpigmentatie, fijne lijntjes, diepe rimpels en acné.
Dit door middel van combinatie peelings met o.a. glycolzuur variërend tussen de 4%-12% en 20% en TCA sterktes tussen de 12%,15%,18%, 20% en 30%.
Het is belangrijk om de huid goed voor te bereiden van thuis uit, dit om minder kans op nevenwerkingen te creëren en de huid goed doorlaatbaar te maken.
Medische peelings worden dikwijls volgens een stappenplan uitgevoerd, te beginnen met de Milk Peel en zo verder op te bouwen tot een Cosmo peel Forte die zeer geschikt is om tekenen van veroudering aan te pakken. Deze medium diepe peeling werkt op basis van 20% TCA, 10% Fenol en 10% glycolzuur. Bij de Milk peel kan je rekenen op een korte hersteltijd. De huid zal nauwelijks of niet schilferen, terwijl een Cosmo peel wel enig herstel vraagt.

Het algoritme achter de analyse gebruikt geavanceerde technologieën om deze gegevens te verwerken en te evalueren. Dokter Julie Nassen bespreekt samen met jou de huidanalyse en adviseert de voor jou aangewezen huidproducten.

Door regelmatig je huid te analyseren en de aanbevelingen op te volgen, kun je werken aan het bereiken en behouden van de gezonde, stralende en jeugdige huid die je verdient.

Waarom kiezen voor Renophase?

Renophase Laboratoria is gespecialiseerd in het onderzoek naar de celregeneratie toegepast in de cosmetische dermatologie. De producten van Renophase zijn de ideale producten voor de gevoelige (couperose/ rosacea) huid.

Met Renophase bereikt u herstel en evenwicht van het huidweefsel met producten die zeer goed verdragen worden. De unieke formules staan bekend om hun uitzonderlijke efficiëntie en zijn het resultaat van uitgebreid technologisch onderzoek. De huid reageert zichtbaar en herstelt in verschillende stappen. Herstructureren in de diepte, volume en glans herstellen zijn het doel.

Onze producten

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen