Striemen / Littekens

Esthetiek | Striemen / Littekens

De exclusieve Nordlys Ellipse Frax 1550-laser laat een doeltreffende behandeling toe van (niet-) chirurgische littekens en striemen.

Ook acné-littekens komen hiervoor in aanmerking. Striemen en littekens worden dankzij deze behandeling egaler en minder zichtbaar. 

Veel gestelde vragen

De laserbehandeling kan gevoelig zijn maar is meestal heel goed te verdragen.

De behandeling duurt ongeveer 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak. Het aantal behandelingen is onder andere afhankelijk van de ernst en grootte van de striemen/littekens. Een kuur bestaat doorgaans uit 3 tot 5 behandelingen, met een interval van 4 tot 6 weken.

De huidige technologie laat niet toe om littekens of striemen volledig te laten verdwijnen. Dankzij onze hoogwaardige lasertechnologie zullen deze egaler voorkomen en minder zichtbaar zijn. Bijkomend kunnen de littekens of striemen indien gewenst gecamoufleerd worden door een medische tatoeage.

Een laserbehandeling is een veilige behandelmethode. De behandelde huid kan gedurende enkele uren tot dagen na de behandeling wat roder kleuren en warmer aanvoelen. Lichte korstvorming kan tijdelijk optreden.

Vermijd zonblootstelling, gebruik van zonnebank en zelfbruinende crème gedurende 30 dagen voor de behandeling. Gebruik gedurende deze periode consequent (om de 2 à 3 uur) zonbescherming met een beschermingsfactor van minstens SPF30 indien je zonblootstelling niet kan vermijden.

Litteken voorLitteken na

Informatie voor thuis

Striemen

Informatie voor thuis

Littekens

Contacteer ons
voor meer info

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen