Vampire Face/hair lift

Esthetiek | Vampire Face/Hair Lift

De Vampire Face/Hair Lift is een niet-chirurgische, huidverjongende behandeling. Jouw eigen bloedplasma rijk aan groeifactoren wordt via kleine prikjes in de huid gebracht. De huid is strakker, steviger en stralend. Toegepast op de behaarde hoofdhuid ervaar je een gezondere en voller ogende haarbos.

De Vampire Face/Hair lift kan gebruikt worden voor:


⦁ Fijne lijntjes of rimpels
⦁ Donkere kringen onder de ogen
⦁ Huidverjonging en -versteviging
⦁ Pigment- en ouderdomsvlekken
⦁ Acne-littekens
⦁ Doffe huid
⦁ Het verminderen van haaruitval
⦁ Het verkrijgen van een vollere, gezonder ogende haardos.

Veel gestelde vragen

Een Vampire Face/Hair Lift wordt heel goed verdragen. Indien gewenst kan er vooraf een verdovende crème aangebracht worden.

Een Vampire Face/Hair Lift bestaat uit gefilterd plasma van jouw eigen bloed. In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren die een belangrijke rol spelen bij celvernieuwende processen in het lichaam. De Vampire Face/Hair Lift werkt verjongend, verstevigend en hydraterend. Hierdoor krijg je terug een stralende en strakkere huid of een gezondere en vollere haarbos.

Een behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten.

Vampire Facelift: Het gelaat, de hals, het decolleté en zelfs de handen kunnen behandeld worden.


Vampire Hairlift: Behaarde hoofdhuid.

De verpleegster neemt eerst een kleine hoeveelheid bloed bij je af. Dit bloed gaat vervolgens in een centrifuge, waardoor de verschillende bestanddelen mooi gescheiden worden. Zo kan de arts het bloedplasma rijk aan bloedplaatjes isoleren en vervolgens aan de hand van verschillende kleine prikjes aanbrengen op de behandelplaats. Een Vampire Facelift is dus een volledig natuurlijke behandeling, waarbij de herstellende kracht van jouw eigen lichaam centraal staat.

Een behandelingskuur bestaat uit 3 behandelingen met een interval van 4 tot 6 weken.
Om het mooie resultaat te behouden, immers het verouderingsproces stopt niet, raden onze artsen elke 6 tot 12 maanden een onderhoudsbehandeling aan.

Het effect van deze behandeling is maximaal zichtbaar na 4 weken.

Een Vampire Face/Hair Lift is een 100% natuurlijke behandeling, dit maakt het bijzonder veilig. Beperkte roodheid rond de prikplaatsen, lichte zwelling of een kleine blauwe plek zijn altijd mogelijk en van korte duur.
Na de behandeling kan de behandelde zone wat branderig, trekkend of droog aanvoelen. Na een tweetal uur mag je een hydraterende crème aanbrengen om de huid wat comfortabeler te maken. Het trekkend gevoel is na enkele dagen verdwenen.

Informatie voor thuis

Dit wordt in detail met jouw arts besproken tijdens de voorafgaande consultatie. 

Contacteer ons
voor meer info

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen