Forma

De Ultieme Huidverstevigende Behandeling

Forma is een huidbehandeling die met warmte de diepere lagen van je huid stimuleert. Dit bevordert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor je huid strakker, gladder en stralend wordt. Perfect voor een feestje of speciale gelegenheid! De behandeling is veilig, comfortabel en niet-invasief.

Veel gestelde vragen

Forma gebruikt geavanceerde technologie om je huid te verjongen. Het apparaat verwarmt de diepere lagen van je huid met radiofrequentie-energie, wat de productie van collageen en elastine stimuleert. Dankzij de ingebouwde temperatuurcontrole wordt je huid veilig en effectief behandeld zonder risico op oververhitting.

De behandeling begint met het reinigen van de huid. Jouw behandelaar zal Forma in cirkelvormige bewegingen over de huid bewegen, wat een gevoel van aangename warmte geeft. De behandelduur varieert tussen de 15 en 30 minuten.

Na de behandeling kan de huid licht rood zijn, vergelijkbaar met een lichte blos. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren en zonnebescherming te gebruiken. Omdat Forma een niet-invasieve behandeling is, is er geen hersteltijd nodig.

Resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, met een stralende, gladdere en stevigere huid als gevolg. Forma-behandelingen kunnen indien gewenst elke 1-2 weken herhaald worden. Voor het beste resultaat wordt een onderhoudsbehandeling elke 3-6 maanden aanbevolen. Dit helpt om de resultaten te behouden en de huid in optimale conditie te houden.

Contacteer ons
voor meer info

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen