Huidverbetering

Esthetiek | Huidverbetering

Het natuurlijk verouderingsproces veroorzaakt rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken in het gelaat. Onze esthetisch artsen zorgen er graag voor dat jouw huid weer in optimale conditie is, en dit door middel van de kwalitatieve Nordlys Frax 1550-lasertechnologie.

Antiaging voorAntiaging nax
Antiaging voor1Antiaging na2

Veel gestelde vragen

De laserbehandeling kan gevoelig zijn maar is meestal heel goed te verdragen. Bij de meeste patiënten wordt de behandeling ervaren als een warm gevoel, waarbij sommige zones gevoeliger zijn dan anderen. Indien gewenst kan er voorafgaand een verdovende zalf aangebracht worden.

Onder huidverbetering verstaan we het stimuleren van de collageen- en elastineaanmaak. De huid oogt steviger en frisser, aanwezige fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen. Binnen enkele dagen zie je reeds positieve veranderingen, het eindresultaat is zichtbaar na 3 maanden.

De behandeling kan toegepast worden ter hoogte van gelaat, hals, decolleté en handen.

Een behandeling duurt 30 tot 40 minuten. Er wordt een behandelingstraject van 3 à 5 sessies, met een interval van 4 tot 6 weken aangeraden om een optimaal resultaat te bekomen. Na deze sessies is jouw huid volledig behandeld en 100% vernieuwd. Door de behandeling meermaals te herhalen krijgt jouw huid iedere keer een versterkend effect en kan het resultaat zo lang mogelijk behouden blijven. Zo kan jij blijven genieten van een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling!

Een laserbehandeling is een veilige behandelmethode. Na de behandeling kan je roodheid, lichte zwelling en warmte opmerken van de behandelde huid. Dit verdwijnt na maximum 3 tot 5 dagen.

Je kan direct jouw dagelijkse activiteiten hervatten. Je kan een warm gevoel ervaren na de behandeling, applicatie van koude packs brengt verlichting.

Wacht met het aanbrengen van make-up tot 24 uur na de behandeling. Je behandelende arts adviseert je een verzorgende zalf te gebruiken gedurende 10 tot 15 dagen na de behandeling. Overmatige warmte (bijvoorbeeld sauna) en intensief sporten mogen hervat worden vanaf 48 uur na de behandeling.

Vermijd zonblootstelling, gebruik van zonnebank en zelfbruinende crème gedurende 30 dagen na de behandeling. Indien dit niet mogelijk is, gebruik je gedurende deze periode best consequent (om de 2 à 3 uur) zonbescherming met een beschermingsfactor van minstens SPF30.

Contacteer ons
voor meer info

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen