Huidverbetering

Esthetiek | Huidverbetering

Stoor jij je ook aan jouw rimpels, huidverslapping of pigmentvlekken? Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Tijdens het natuurlijk verouderingsproces treden namelijk veranderingen op in de huid. Zonbeschadiging versnelt dit proces en leidt tot fijne lijntjes, rimpels, grote poriën, pigmentvlekken en roodheid. Bind nu samen met ons de strijd aan tegen dit verouderingsproces en geniet van een verbeterde kwaliteit en revitalisatie van jouw huid.

Onze artsen zorgen er graag voor dat jouw huid weer in optimale conditie komt, én blijft. En dit door middel van de exclusieve Nordlys IPL- en lasertechnologie. Hierdoor wordt de huid als het ware vernieuwd en oogt ze jonger en strakker.

Onze gespecialiseerde artsen zorgen er met een grondige huidanalyse en persoonlijk behandelplan zodat je elke dag opnieuw kan genieten van een frisse uitstraling.

De behandeling wordt voornamelijk toegepast in het gelaat, maar ook hals, decolleté of handen kunnen worden behandeld.

Gebruikte technologie

Onze deskundige artsen maken gebruik van de Nordlys IPL- en lasertechnologie. De laser geeft gecontroleerde warmtepulsen aan de huid waardoor de dieper gelegen huidlagen verwarmen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Daardoor zie je jouw huid al na een aantal behandelingen verstevigen. Onze laser kan ook gebruikt worden voor lijntjes rond de ogen, waar de huid dunner en gevoeliger is. Een vervaging van deze lijntjes en een subtiele verstrakking van het ooglid zijn het resultaat.

De Nordlys IPL- en lasertechnologie is een betrouwbare methode om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Hierdoor wordt jouw huidkwaliteit verbeterd en bekom je een anti-verouderingseffect.

Samenvatting

Bind nu samen met ons de strijd aan tegen jouw verouderingsproces en geniet van een verbeterde kwaliteit en revitalisatie van jouw huid. Door middel van de exclusieve Nordlys IPL- en lasertechnologie wordt de huid als het ware vernieuwd en oogt ze jonger en strakker.

De behandeling wordt voornamelijk toegepast in het gelaat, maar ook hals, decolleté of handen kunnen worden behandeld.

Er wordt een behandelingstraject van 3 à 4 sessies, met een interval van 4 tot 6 weken aangeraden om een optimaal resultaat te bekomen. Na deze sessies is jouw huid volledig behandeld en 100% vernieuwd. Door de behandeling meermaals te herhalen krijgt jouw huid iedere keer een versterkend effect en kan het resultaat zo lang mogelijk behouden blijven. Zo kan jij blijven genieten van een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling!

Veel gestelde vragen

Huidverbetering

De laserbehandeling kan gevoelig zijn maar is meestal heel goed te verdragen. Bij de meeste patiënten wordt de behandeling ervaren als een prikkend gevoel, waarbij sommige zones gevoeliger zijn dan anderen. Indien gewenst kan er voorafgaand een verdovende zalf aangebracht worden.

Onder huidverbetering verstaan we het stimuleren van de collageen- en elastineaanmaak en het verfijnen van lijntjes en onzuiverheden.

Een behandeling duurt 30 tot 40 minuten. Er wordt een behandelingstraject van 3 à 4 sessies, met een interval van 4 tot 6 weken aangeraden om een optimaal resultaat te bekomen. Na deze sessies is jouw huid volledig behandeld en 100% vernieuwd. Door de behandeling meermaals te herhalen krijgt jouw huid iedere keer een versterkend effect en kan het resultaat zo lang mogelijk behouden blijven. Zo kan jij blijven genieten van een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling!

Een laserbehandeling is een veilige behandelmethode. Op het behandelde gebied kan roodheid en een branderig gevoel ontstaan gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling.

Het behandelde gebied mag gedurende 2 weken volgend op de behandeling niet blootgesteld worden aan direct zonlicht. We raden je ook aan om steeds een zonnecrème met minstens SPF30 te gebruiken.

Na de behandeling kan het gebied dat gelaserd werd iets roder zien dan gewoonlijk, vergelijkbaar met zonnebrand. Je kan echter direct verder met je dag. Tot 48u na de behandeling dien je wel voorzichtig te zijn met de huid. Probeer in deze tijd niet te warm te douchen er vermijd bodylotion, make-up, scrubs en andere geparfumeerde producten.

HEEFT U EEN vraag?