Huidverbetering

Esthetiek | Huidverbetering

Stoor jij je ook aan jouw rimpels, huidverslapping of pigmentvlekken? Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Tijdens het natuurlijk verouderingsproces treden namelijk veranderingen op in de huid. Zonbeschadiging versnelt dit proces en leidt tot fijne lijntjes, rimpels, grote poriën, pigmentvlekken en roodheid. Bind nu samen met ons de strijd aan tegen dit verouderingsproces en geniet van een verbeterde kwaliteit en revitalisatie van jouw huid.

Onze artsen zorgen er graag voor dat jouw huid weer in optimale conditie komt, én blijft. En dit door middel van de exclusieve Nordlys fractionele lasertechnologie. Hierdoor wordt de huid als het ware vernieuwd en oogt ze jonger en strakker.

Onze gespecialiseerde artsen stellen met behulp van een grondige huidanalyse een persoonlijk behandelplan op zodat je elke dag opnieuw kan genieten van een frisse uitstraling.

De behandeling wordt voornamelijk toegepast in het gelaat, maar ook hals, decolleté of handen kunnen worden behandeld.

Gebruikte technologie

Voor deze behandeling wordt gebruik gemaakt van onze exclusieve Ellipse Frax 1550 nm laser. Dit is een non-ablatief gefractioneerde laser die wordt ingezet in de strijd tegen huidveroudering. Met deze laserbehandeling worden zeer kleine, gecontroleerde bundels van hitte in de beschadigde huid gebracht. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het collageen en elastine in het volledige behandelde gebied vervangen. Onze laser kan ook gebruikt worden voor lijntjes rond de ogen, waar de huid dunner en gevoeliger is. Een vervaging van deze lijntjes en een subtiele verstrakking van het ooglid zijn het resultaat.

De Nordlys fractionele lasertechnologie is een betrouwbare methode om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Hierdoor wordt jouw huidkwaliteit verbeterd en bekom je een anti-verouderingseffect

Samenvatting

Bind nu samen met ons de strijd aan tegen jouw verouderingsproces en geniet van een verbeterde kwaliteit en revitalisatie van jouw huid. Door middel van de exclusieve Nordlys lasertechnologie wordt de huid als het ware vernieuwd en oogt ze jonger en strakker.

De behandeling wordt voornamelijk toegepast in het gelaat, maar ook hals, decolleté of handen kunnen worden behandeld.

Er wordt een behandelingstraject van 3 à 5 sessies, met een interval van 4 tot 6 weken aangeraden om een optimaal resultaat te bekomen. Na deze sessies is jouw huid volledig behandeld en 100% vernieuwd. Door de behandeling meermaals te herhalen krijgt jouw huid iedere keer een versterkend effect en kan het resultaat zo lang mogelijk behouden blijven. Zo kan jij blijven genieten van een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling!

Veel gestelde vragen

Huidverbetering

De laserbehandeling kan gevoelig zijn maar is meestal heel goed te verdragen. Bij de meeste patiënten wordt de behandeling ervaren als een warm gevoel, waarbij sommige zones gevoeliger zijn dan anderen. Indien gewenst kan er voorafgaand een verdovende zalf aangebracht worden.

Onder huidverbetering verstaan we het stimuleren van de collageen- en elastineaanmaak. De huid oogt steviger en frisser, aanwezige fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen. Binnen enkele dagen zie je reeds positieve veranderingen, het eindresultaat is zichtbaar na 3 maanden.

Een behandeling duurt 30 tot 40 minuten. Er wordt een behandelingstraject van 3 à 5 sessies, met een interval van 4 tot 6 weken aangeraden om een optimaal resultaat te bekomen. Na deze sessies is jouw huid volledig behandeld en 100% vernieuwd. Door de behandeling meermaals te herhalen krijgt jouw huid iedere keer een versterkend effect en kan het resultaat zo lang mogelijk behouden blijven. Zo kan jij blijven genieten van een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling!

Een laserbehandeling is een veilige behandelmethode. Na de behandeling kan je roodheid, lichte zwelling en warmte opmerken van de behandelde huid. Dit verdwijnt na maximum 3 tot 5 dagen.

Je kan direct jouw dagelijkse activiteiten hervatten. Je kan een warm gevoel ervaren na de behandeling, applicatie van koude packs brengt verlichting.

Wacht met het aanbrengen van make-up tot 24 uur na de behandeling. Je behandelende arts adviseert je een verzorgende zalf te gebruiken gedurende 10 tot 15 dagen na de behandeling. Overmatige warmte (bijvoorbeeld sauna) en intensief sporten mogen hervat worden vanaf 48 uur na de behandeling.

Vermijd zonblootstelling, gebruik van zonnebank en zelfbruinende crème gedurende 30 dagen na de behandeling. Indien dit niet mogelijk is, gebruik je gedurende deze periode best consequent (om de 2 à 3 uur) zonbescherming met een beschermingsfactor van minstens SPF30.

HEb je EEN vraag?