Beenvaatjes (spataders)

Esthetiek | Beenvaatjes (spataders)

Ervaart u grotere, zichtbare bloedvaten in je benen? Voel je je hierdoor onzeker in zomerse kledij? Beenvaatjes kunnen jouw benen ontsieren. Maak komaf met dit esthetische ongemak en ontdek onze doeltreffende laserbehandeling.

Spataders kunnen ontstaan zijn zonder een duidelijke aanleiding, maar kunnen ook het gevolg zijn van bijvoorbeeld een zwangerschap. Wanneer de aderen in onze benen minder efficiënt werken, wordt er minder bloed uit de benen terug omhoog gepompt. Hierdoor worden de bloedvaatjes in onze benen groter en meer zichtbaar. Deze ontsierende beenvaatjes kunnen behandeld worden met onze doeltreffende Nordlys Nd:YAG laser.

Gebruikte technologie

Bij Essance gebruiken wij de Nordlys Nd:YAG laser in de behandeling van ontsierende beenvaatjes (spataders).

De laser brengt een nauwkeurig bepaalde laserenergie precies in het bloedvat dat behandeld dient te worden. Door deze warmte wordt de wand van dit vaatje vernietigd, zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit afgebroken bloedvaatje wordt vervolgens op een natuurlijke wijze door uw lichaam afgevoerd.

Met dit toestel kunnen wij jou een comfortabele, vrijwel pijnloze en snelle behandeling bieden met een uitstekend resultaat.

Samenvatting

Stoor je niet langer aan de verkleuringen en verwijdde bloedvaatjes op jouw benen, na een behandeling door onze gespecialiseerde artsen.

Met onze hoogtechnologische medische laserapparatuur kan je rekenen op een professionele en doeltreffende behandeling om komaf te maken met het esthetisch ongemak van spataders.

Afhankelijk van de ernst van de aandoening zijn 1 of 2 behandelingen nodig. Dit hangt af van het aantal en de grootte van de vaatjes die behandeld dienen te worden.

Veel gestelde vragen

Beenvaatjes (Spataders)

De laserbehandeling kan gevoelig zijn maar is meestal heel goed te verdragen. Bij de meeste patiënten wordt de behandeling slechts ervaren als een prikkend gevoel.

Afhankelijk van de ernst van de aandoening zijn 1 of 2 behandelingen nodig. Dit hangt af van het aantal en de grootte van de vaatjes die behandeld dienen te worden. Onze artsen zullen je steeds een behandeling op maat van jouw klachten voorstellen.

Kleinere bloedvaatjes kunnen direct na de behandeling verdwijnen. Voor grotere beenvaten zal dit geleidelijk verlopen in de weken volgend op de behandeling.

Een laserbehandeling is een veilige behandelmethode. Op het behandelde gebied kan roodheid en een branderig gevoel ontstaan gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling.

Het behandelde gebied mag gedurende 2 weken volgend op de behandeling niet blootgesteld worden op direct zonlicht. We raden je ook aan om steeds een zonnecrème met minstens SPF30 te gebruiken.

heeft u een vraag?