Beenvaatjes (spataders)

Esthetiek | Beenvaatjes (spataders)

Bij Essance gebruiken wij de hoogkwalitatieve Nordlys Nd:YAG laser in de behandeling van ontsierende beenvaatjes. Deze behandeling wordt enkel uitgevoerd door onze esthetisch artsen.

Beenvaatjes voorBeenvaatjes na

Veel gestelde vragen

De laserbehandeling kan gevoelig zijn maar is meestal heel goed te verdragen. Bij de meeste patiënten wordt de behandeling slechts ervaren als een warm gevoel.

Afhankelijk van de ernst van de aandoening zijn 1 tot 3 behandelingen nodig met een interval van 4 tot 8 weken.

Goed behandelde bloedvaatjes zullen onmiddellijk verdwijnen of tijdelijk donkerder verkleuren, waarop het lichaam het behandelde bloedvat opruimt in de weken volgend op de behandeling.

Een laserbehandeling is een veilige behandelmethode. De behandelde huid kan licht rood verkleuren en/of licht gezwollen zijn gedurende maximaal 2 tot 5 dagen na de laserbehandeling. De behandelde bloedvaatjes kunnen tijdelijk verkleuren, dit verdwijnt binnen enkele weken. Ter hoogte van het behandelde bloedvat kan tijdelijk lichte onderhuidse korstvorming optreden.

Vermijd zonblootstelling, gebruik van zonnebank en zelfbruinende crème gedurende 30 dagen voor de behandeling. Indien dit niet mogelijk is gebruik je gedurende deze periode best consequent (om de 2 à 3 uur) zonbescherming met een beschermingsfactor van minstens SPF30. Overmatige warmte (sauna, heet bad) en intensief sporten mag vanaf 2 dagen na de behandeling.

Contacteer ons
voor meer info

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen