Profhilo

Esthetiek | Profhilo

Profhilo is een bekroonde anti-aging behandeling voor gelaat, decolleté en lichaam. Profhilo won in 2022 de Aesthetics Award voor beste injectable, een echt innovatief en uniek product dus!

Ultrapuur hyaluronzuur wordt via de speciale BAP-techniek geïnjecteerd in 10 bio-aesthetic points (BAP) voor een optimaal resultaat. De huid wordt van binnenuit gehydrateerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Profhilo zorgt dus niet enkel voor een verbeterde huidkwaliteit, ook huidverslapping wordt aangepakt!

Het resultaat?

Een mooie, stralende en strakkere huid met de kenmerkende Profhilo Glow!

Profhilo is geschikt voor iedereen vanaf de leeftijd van 30 jaar (wanneer het verouderingsproces start).
Profhilo kan goed gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals bijvoorbeeld spierontspanners of fillers.

arm1-3buik2-3
buik2-2buik1-1

Veel gestelde vragen

De behandeling is geschikt voor de preventie en behandeling van huidverslapping van het gelaat (gezicht, hals) en lichaam (décolleté, buik, bovenarmen, knieën en handen).

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in verschillende anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. 

Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken. 

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling kan goed gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen. Vraag uw behandelende arts naar mogelijkheden. 

Er zijn 2 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Wel ziet de huid er al snel beter gehydrateerd uit. Vanaf 6 tot 10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. 

Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Geadviseerd wordt om 1 tot 2 keer per jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door. 

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is , wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een blauw plekje. Deze worden eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zullen snel verdwijnen.

Wanneer u twijfels heeft over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met uw behandelend arts. 

De Profhilo® Body Kit bestaat uit: 

  • 2 voorgevulde Profhilo® Body spuiten van elk 3 ml ultrapuur hyaluronzuur (48 mg hoog & 48 mg laag moleculair gewicht)
  • 1 flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuisonderhoud. Deze bewezen effectieve crème trekt snel in en heeft een zijdezachte, rijke textuur
  • 4 Profhilo® Figura Body Patches die in de kliniek gebruikt worden om de huid na de behandeling direct te kalmeren en te hydrateren. 

De Profhilo® Body Kit is speciaal samengesteld om de huid zowel in de kliniek als thuis in optimale conditie te brengen. 

Contacteer ons
voor meer info

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen