Polynucleotiden

Injectables | Polynucleotiden

Het neusje van de zalm qua anti-aging!

Bij Essance zijn we heel trots om jullie, als één van de eerste cosmetische klinieken in België, polynucleotidenbehandeling te kunnen aanbieden. Polynucleotiden (Philart®), betekenen een ware revelatie in de esthetische geneeskunde. Qua anti- aging, zowel preventie als behandeling, zijn de resultaten werkelijk spectaculair!

Polynucleotiden zijn namelijk bouwstenen van (zalm)DNA. Polynucleotiden bouwen op natuurlijke wijze jouw voorraad antioxidanten op en zorgen voor een intensieve hydratatie. Dit creëert de optimale groeiomgeving voor fibroblasten, de cellen in onze huid die collageen en elastine aanmaken. Het resultaat is een meer jeugdige en zichtbaar strakkere huid, een egalere huidteint, betere huidkwaliteit, kleinere poriën en een beter beschermde huid.

Geschikt voor

Een polynucleotidenbehandeling is geschikt voor het aanpakken van:

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Huidverslapping
  • Pigmentvlekken
  • Grote Poriën
  • Doffe huid
  • (Acné)Littekens
  • Striemen

 

Elk huidtype kan behandeld worden. Mogelijke behandelplaatsen zijn het gelaat, rond de ogen (de traangoot, kraaienpootjes), de hals, het decolleté, de handen, knieën,… In feite kan het gehele lichaam behandeld worden met polynucleotiden.

unnamed (2)-kopieunnamed (6)

De behandeling

Polynucleotiden worden al heel lang gebruikt in de geneeskunde voor hun wondherstellende en ontstekingsremmende eigenschappen. Er is dus ruime ervaring met deze zeer veilige behandeling (cfr studies).

Het behandelplan bestaat uit 3 sessies met elk 3 weken tussen. Hierna is een enkele onderhoudsbehandeling voldoende om de 6 maanden. Afhankelijk van de graad van huidveroudering kan dit behandelplan aangepast worden.

Na de behandeling merk je een lichte zwelling op ter hoogte van de injectieplaatsen, deze trekt binnen 2 tot 3 dagen weg. Kleine blauwe plekjes zijn mogelijk, ze zijn echter van korte duur en je mag ze de dag na de behandeling camoufleren met make-up.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen