Julie Nassen

Esthetisch arts

Dokter Julie Nassen

Dokter Julie Nassen rondt in 2014 haar studies geneeskunde met onderscheiding af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Haar interesse in huidverbetering en anti-aging leidden haar ertoe om zich via opleidingen in binnen- en buitenland verder te bekwamen in de esthetische geneeskunde.
 
Dokter Nassen streeft steeds naar een natuurlijk mooi resultaat, met aandacht voor uw vragen en wensen.
 
Dokter Nassen is lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (BVEG/SBME).
 
Zij blijft nieuwe innovaties in haar vakgebied op de voet volgen door het bijwonen van (inter)nationale congressen, workshops en symposia. Dokter Nassen werd aanvaard om in het Verenigd Koninkrijk het Aesthetics Mastery Programme te volgen aan de befaamde Skinviva Academy.
Tot op heden behaalde zij hier al de volgende certificaten:
 
  • Foundation Botox and Dermal Fillers
  • Cheek Masterclass with cannula and needle
  • Lip Masterclass with cannula and needle
  • Tear trough and peri-orbital rejuvenation
  • Advanced Botox
  • Jowls, Jawline and chin
 
U kan bij haar terecht voor injectables (spierontspanners, fillers, Profhilo en polynucleotiden) en laserbehandelingen. Maar ook voor medische huidanalyse en skincare advies.

Volg op instagram

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen