MEdische Peelings

Beauty | Medische peelings

Verjong jouw huid en herstel de natuurlijke gloed.


Heb je last van zonneschade, fijne lijntjes of rimpels, pigmentvlekken, melasma, acné(littekens) of een doffe huid? Medische peelings, uitgevoerd door onze getrainde professionals, hebben de kracht om de textuur en het uiterlijk van de huid te transformeren, en bieden talloze voordelen voor zowel de gezondheid als het zelfvertrouwen van de cliënt.

Medische peelings, ook bekend als chemische peelings, versnellen het natuurlijke afschilferingsproces van de bovenste huidlaag waardoor er een frisse, nieuwe huid tevoorschijn komt. Er zijn verschillende soorten peelings, variërend van oppervlakkig tot diep, afhankelijk van het gewenste resultaat en de huidconditie van de cliënt.

Wat zijn de voordelen van een medische peeling?

  • Verbetering van de huidtextuur: Medische peelings verwijderen
    dode huidcellen, waardoor de huid gladder en zachter aanvoelt.
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes: Peelings kunnen de productie van collageen en elastine stimuleren, waardoor de huid steviger wordt en rimpels verminderen.
  • Vermindering van pigmentatieproblemen: Ze zijn effectief bij het verminderen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en melasma.
  • Acnebehandeling: Peelings kunnen acne en acne littekens verminderen door de poriën te ontstoppen en ontstekingen te verminderen.
  • Verkleinen van poriën: Medische peelings kunnen de grootte van de poriën verkleinen en de huid er gladder en egaler uit laten zien.
  • Algehele huidverjonging: Deze behandelingen zorgen voor een
    jeugdige uitstraling en een gezondere teint
1- day 0 to 14 (2) (1)1- day 0 to 14 (1) (1)

Hoe verloopt een medische peeling?

Een medische peeling begint met een grondige reiniging van de huid.
Vervolgens wordt de vloeistof gelijkmatig aangebracht op het te
behandelen gebied. De huid kan enige tinteling of warmte ervaren tijdens de behandeling. Afhankelijk van het type peeling kan de huid na de behandeling weinig last ervaren, tot enkele dagen a weken schilferen en roodheid vertonen voordat de nieuwe, stralende huid tevoorschijn komt.

Het is van cruciaal belang om medische peelings te laten uitvoeren door een ervaren professional om mogelijke risico’s te minimaliseren en de beste resultaten te garanderen.

In conclusie bieden medische peelings een effectieve manier om huidproblemen te behandelen en de jeugdige gloed van de huid te herstellen. Deze niet-invasieve procedures zijn geschikt voor verschillende huidtypes en kunnen op maat worden aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt. Als je op zoek bent naar een manier om jouw huid te verbeteren en te verjongen, kan een medische peeling een uitstekende keuze zijn om dat stralende, gezonde uiterlijk te bereiken waar jij naar verlangt.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen