Chirurgische

Behandelingen

Gelaat

Een litteken, rimpel, geboortevlekje of andere zaken kunnen ons zelfvertrouwen in de weg staan. Bekijk onze verschillende mogelijkheden van gelaatschirurgie en voel je weer goed in je vel!

Borst

Als het nu is o.w.v. een medisch ongemak of omdat je jouw borstregio als esthetisch storend ervaart. Bij Essance hechten we veel belang aan een behandeling op maat. Bekijk onze aanbod aan verschillende borstchirurgische ingrepen.

Body contouring

Doorheen de jaren kan de vorm van je lichaam sterk veranderen. Als gevolg hiervan voelen we ons vaak niet meer goed in ons vel. Body Contouring biedt de oplossing voor jou. Via specifieke ingrepen kunnen we de contouren van jouw lichaam terug aanpassen waardoor jij weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Contacteer ons

Een eerste kennismaking met esthetische geneeskunde of graag deskundige begeleiding in jouw vervolgtraject? Bij Essance ben je in goede handen.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen