Laserontharingen

Esthetiek | Laserontharingen

Bij Essance kan u voor al uw laserbehandelingen vertrouwen op de exclusieve lasertechnologie van Candela Medical.
Hoogwaardige laserapparatuur gecombineerd met onze uitgebreide vakkennis garanderen u een effectieve en veilige laserbehandeling. Laserbehandelingen geven het beste resultaat op de eerste 3 huidtypes van Fitzpatrick, huidtypes 1,2 en 3.

Permanente ontharing

Geniet van het gemak van permanente ontharing. Onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten en verpleegkundigen maken gebruik van de hoogwaardige Nordlys Ellipse IPL-laserapparatuur, zodat jij in een comfortabele setting ongewenste haargroei definitief een halt kan toe roepen.

Anti-aging: S186 en S183

Het natuurlijk verouderingsproces veroorzaakt rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken in het gelaat. Onze esthetisch artsen zorgen er graag voor dat jouw huid weer in optimale conditie is, en dit door middel van de kwalitatieve Nordlys Frax 1550-lasertechnologie.

Beenvaatjes: S164

Bij Essance gebruiken wij de hoogkwalitatieve Nordlys Nd:YAG laser in de behandeling van ontsierende beenvaatjes. Deze behandeling wordt enkel uitgevoerd door onze esthetisch artsen. 

Couperose, rosacea of roodheid : S215, S155, S33

Couperose wordt gekenmerkt door verbrede bloedvaatjes in het gelaat. Ter hoogte van de wangen merk je een continue roodheid op met of zonder fijne rood-blauwe bloedvaatjes.

Wanneer couperose gepaard gaat met acne-achtige letsels spreken we van rosacea. Onze hoogwaardige Candela Nordlys Ellipse IPL- en Nd:YAG-lasertechnologie is een goede en effectieve behandeling voor deze huidaandoeningen.

Striemen, littekens: S195, 193

De exclusieve Nordlys Ellipse Frax 1550-laser laat een doeltreffende behandeling toe van (niet-) chirurgische littekens en striemen. Ook acné-littekens komen hiervoor in aanmerking. Striemen en littekens worden dankzij deze behandeling egaler en minder zichtbaar. 

Pigmentvlekken: S49, S51

Zonblootstelling versnelt het natuurlijk verouderingsproces van de huid, met bruine pigmentvlekken en roodheid tot gevolg. Behandeling met Candela Nordys Ellipse IPL-laser geeft je terug een mooie en egale teint, naast een verbetering van de huidtextuur. 

Wratten: S176

Je kan bij Essance terecht voor de behandeling van wratten met cryotherapie (aanstippen met vloeibare stikstof). Hardnekkige wratten beantwoorden zeer goed op de Nd:YAG laser.

Acné: S147

Acné is een ontsierend huidprobleem bij adolescenten en volwassenen. Onze esthetisch artsen geven advies over skincare, medicatie en lichttherapiebehandeling. De exclusieve Nordlys Ellipse IPL-technologie heeft een bijzonder goed effect op oppervlakkige acne die gepaard gaat met ontstekingen.  

Schimmelnagels: S170

Hoewel een schimmelnagel meestal pijnloos is, is het esthetisch vaak storend. Door de infectie kunnen de nagels namelijk dikker worden en verkleuren. Anti-schimmelmedicatie moet vaak langdurig ingenomen worden en heeft bovendien interacties met verschillende andere medicamenten. Nd:YAG laserbehandeling is een comfortabel en effectief alternatief.

Contacteer ons
voor meer info

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen