Esthetische

Behandelingen

Spierontspanners

Zie je in de spiegel ook alleen die lijnen op jouw voorhoofd? Of zijn er andere ongewenste huidplooien die je liever ziet verdwijnen? Laat deze ongewenste rimpels niet langer je humeur bepalen dankzij het gebruik van spierontspanners.

Zonbeschadigde huid

Stoor je niet langer aan bruine pigmentvlekken en roodheid, na een behandeling door onze gespecialiseerde artsen. Met onze hoogtechnologische laserapparatuur kan je rekenen op een professionele en doeltreffende behandeling van de zonbeschadigde huid.

Overmatig zweten

Overmatig zweten kan een behoorlijke impact hebben op jouw dagelijks functioneren. Laat dit ongemak jouw leven niet langer bepalen en kies voor een behandeling met Botuline Toxine.

Huidverbetering

Onze artsen zorgen er graag voor dat jouw huid weer in optimale conditie komt, én blijft. En dit door middel van de exclusieve Nordlys IPL- en lasertechnologie. Hierdoor wordt de huid als het ware vernieuwd en oogt ze jonger en strakker.

Cryotherapie

Goedaardige huidafwijkingen, zoals wratjes, worden meestal als esthetisch storend ervaren. Door middel van een lokale behandeling met vloeibare stikstof verdwijnen deze huidletsels zonder littekenvorming na te laten. Maak nu komaf met dit esthetisch ongemak.

ACNE

Voel je je wel eens onzeker over jouw terugkerende puistjes? Laat jouw acne je dagelijks leven niet in de weg staan. Onze exclusieve Nordlys Ellipse IPL-technologie heeft een bijzonder goed effect op oppervlakkige acne die gepaard gaat met ontstekingen.

Littekens

Heb je last van rode adertjes in het gelaat of blozende rode wangen? Deze verkleuringen kunnen effectief behandeld worden door onze hoogwaardige Candela Nordlys Ellipse IPL en ND:YAG lasertechnologie.

Fillers

Wil jij ook jouw natuurlijke, frisse uitstraling van weleer? Met onze fillers gemaakt op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur maak je op een snelle manier komaf met hardnekkige rimpels.

Pigmentvlekjes/wratjes

Je kan bij Essance terecht voor het laten wegnemen van moedervlekken en wratten op het gehele lichaam. Onze professionele artsen maken snel komaf met dit esthetisch ongemak.

Roodheid

Heb je last van rode adertjes in het gelaat of blozende rode wangen? Deze verkleuringen kunnen effectief behandeld worden door onze hoogwaardige Candela Nordlys Ellipse IPL en ND:YAG lasertechnologie.

Striemen

Stoor jij je ook aan je striemen? Vermijd je zelfs het dragen van badkleding omwille hiervan? Laat deze ontsierende littekens jouw plezier niet in de weg staan en kies voor een effectieve behandeling van deze huidletsels.

Beenvaatjes (spataders)

Ervaar je grotere, zichtbare bloedvaten in je benen? Voel je je hierdoor onzeker in zomerse kledij? Beenvaatjes kunnen jouw benen ontsieren. Maak komaf met dit esthetische ongemak en ontdek onze doeltreffende Nordlys Nd:YAG laserbehandeling.

Profhilo ®

Profhilo® is een anti-aging behandeling voor gelaat en hals met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De huid wordt weer stevig en gezond in verschillende huidlagen.

Profhilo Body ®

Profhilo Body ® is een anti-aging behandeling voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, de buik, décolleté, knieën en handen. Profhilo Body ® bevat een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

Contacteer ons

Een eerste kennismaking met esthetische geneeskunde of graag deskundige begeleiding in jouw vervolgtraject? Bij Essance ben je in goede handen.