Beauty
behandelingen

Huidanalyse

Huidanalyse

Bij onze huidanalyse gaat het om de kracht van persoonlijke aandacht en expertise. Onze esthetische artsen en schoonheidsspecialisten gebruiken hun kennis en vaardigheden om uw huidtype en conditie te begrijpen, zodat we u op maat gemaakte adviezen kunnen bieden.

Door een zorgvuldige observatie en analyse kunnen we de unieke behoeften van uw huid identificeren en samen een gepersonaliseerd verzorgingsplan opstellen. Ontdek uw huid op een dieper niveau en laat ons u helpen stralen met onze producten van Dermaceutic en Renophase.

Schoonheidsspecialiste

Schoonheids - specialiste

Sarina Swinnen, zaakvoerder van Pepper’s Beauty, is een ervaren schoonheidsspecialiste met veel passie en liefde voor haar vak. In een rustige omgeving kan u helemaal zen worden tijdens uw favoriete behandeling of klaargestoomd worden voor die ene speciale gelegenheid.

Pédicure

Sommige mensen lopen meer risico op voetproblemen dan andere. Daarom is het belangrijk om regelmatig langs te gaan bij een pedicure.

Een pedicure verzorgt de nagels en nagelomgeving van de voeten. Je kan bij haar terecht voor allerlei voetproblemen zoals kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide en/of gescheurde nagels. Tijdens de behandeling worden de teennagels verzorgd en eelt verwijderd.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen