Beauty

Behandelingen

Permanente ontharing

Ben je het scheren en epileren beu? Ga voor het gemak van permanente ontharing en maak definitief komaf met ongewenste haargroei.

Schimmelnagels

Hoewel een schimmelnagel meestal pijnloos is, is het esthetisch vaak storend. Met de Nordlys Nd:YAG laser maak je op een snelle en comfortabele manier komaf met dit esthetisch ongemak.

Micro haarpigmentatie

Last van kaalheid of graag extra dichtheid wanneer je lijdt aan lichter haarverlies? Ontdek hier Micro Haarpigmentatie, een niet-chirurgische oplossing bij haarverlies.

Pedicure

Een pedicure helpt je met diverse voetklachten door de juiste behandeling te combineren met persoonlijk advies over voetverzorgingsproducten en zelfzorgmiddelen.

Daarnaast kan je natuurlijk ook steeds terecht bij haar voor mooi verzorgde voeten. 

Contacteer ons

Een eerste kennismaking met esthetische geneeskunde of graag deskundige begeleiding in jouw vervolgtraject? Bij Essance ben je in goede handen.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen