Beauty
behandelingen

Huidanalyse

Huidanalyse

Natuurlijke schoonheid is iets waar velen van ons naar streven. Met de opkomst van geavanceerde technologieën wordt het gemakkelijker dan ooit om voor onze huid te zorgen en haar natuurlijke glans te verbeteren. Een innovatief hulpmiddel dat hierbij kan helpen, is Meitu’s Huidanalyse.

Schoonheidsspecialiste

Schoonheids - specialiste

Sarina Swinnen, zaakvoerder van Pepper’s Beauty, is een ervaren schoonheidsspecialiste met veel passie en liefde voor haar vak. In een rustige omgeving kan u helemaal zen worden tijdens uw favoriete behandeling of klaargestoomd worden voor die ene speciale gelegenheid.

Pédicure

Sommige mensen lopen meer risico op voetproblemen dan andere. Daarom is het belangrijk om regelmatig langs te gaan bij een pedicure.

Een pedicure verzorgt de nagels en nagelomgeving van de voeten. Je kan bij haar terecht voor allerlei voetproblemen zoals kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide en/of gescheurde nagels. Tijdens de behandeling worden de teennagels verzorgd en eelt verwijderd.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen