Rimpels voorhoofd

Esthetiek | Huidverbetering

Voorhoofdsrimpels zijn lijnen die van links naar rechts over het voorhoofd lopen. Wanneer je verbaasd kijkt, worden de lijnen dieper. Deze rimpels kunnen effectief behandeld worden met Botox®.

FRONSLIJNEN: RIMPELS TUSSEN DE OGEN​

Esthetiek | Huidverbetering

Krijg je vaak de opmerking waarom je er boos uitziet? Overactieve fronsspieren zorgen voor een horizontale streep tussen de beide ogen en 2 verticale strepen (‘het cijfer 11’) boven de beide wenkbrauwen. Vaak een heel dankbare plaats om te behandelen met Botox®.

KRAAIENPOOTJES: RIMPELS ROND DE OGEN

Esthetiek | Huidverbetering

Lachrimpels zijn lijntjes die waaiervormig uitstralen vanuit de buitenste ooghoek. Ze worden dieper wanneer je lacht en kunnen goed behandeld worden met Botox®.

WENKBRAUWLIFT

Esthetiek | Huidverbetering

Door middel van Botox® kan een subtiele wenkbrauwlift worden bereikt, waarbij de spieren worden behandeld die de wenkbrauw naar beneden trekken. Als resultaat ontstaat er een mooie open blik.

VOLUMEVERLIES WANGEN​

Esthetiek | Huidverbetering

Naarmate we ouder worden, verliest ons gezicht vaak volume, vooral in de wangen. Dit kan leiden tot een ingevallen uitstraling en het verlies van jeugdige rondingen. Hierdoor kunnen ook andere plooien ontstaan, zoals de neus-lippenplooien. Gelukkig bieden fillers een effectieve oplossing om het verloren volume te herstellen en een natuurlijke lift te creëren.

VOLUMEVERLIES AAN SLAPEN

Esthetiek | Huidverbetering

Tijdens het verouderingsproces verliezen we niet alleen volume in ons gezicht, maar ook vaak aan de slapen. Door fillers strategisch te injecteren, kunnen we volume toevoegen en de natuurlijke contouren van het gezicht herstellen. Hierdoor wordt niet alleen de jeugdige uitstraling hersteld, maar ook een harmonieus en verjongd totaalbeeld gecreëerd.

TEAR TROUGH: VERMOEIDE BLIK ONDER DE OGEN

Esthetiek | Huidverbetering

Wallen, kringen of volumeverlies onder de ogen kunnen je een vermoeide en oudere uitstraling geven, zelfs wanneer je goed uitgerust bent. Dit gebied onder de ogen, ook wel bekend als de “tear trough”, is door de dunne huid vaak een van de eerste gebieden waar je merkt dat je ouder wordt. Gelukkig bieden behandelingen met fillers, polynucleotiden of PRP een effectieve oplossing waardoor je er weer stralend en energiek uitziet.

MIGRAINE / SPANNINGSHOOFDPIJN

Esthetiek | Huidverbetering

Botox® wordt niet alleen gebruikt voor cosmetische doeleinden, maar ook voor de behandeling van chronische migraine en spanningshoofdpijn. Door Botox® op specifieke punten in de hoofdhuid en nek te injecteren, kan je de hoeveelheid en hevigheid van hoofdpijnaanvallen verminderen.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen