Behandelingen

Wij begrijpen hoe het voelt wanneer de eerste tekenen van ouder worden zich laten zien op je gezicht. Bij Essance zijn we er om je te helpen, zodat je je weer zelfverzekerd en mooi voelt.

Elke levensfase brengt unieke uitdagingen met zich mee. 

Behandelingen

Beauty

Laat jouw natuurlijke schoonheid stralen met onze beautybehandelingen.

Esthetiek

Wees voluit jezelf met onze esthetische behandelingen.

Chirurgie

Chirurgische correcties van gelaat, borst en bodycontouring.

Je bent tussen 20 en 30 jaar

Je wil stralen op foto's, ook zonder make-up. Je streeft naar een gezonde en stralende huid, terwijl je preventief werkt aan huidveroudering. Misschien merk je al beginnende tekenen van veroudering op en wil je je daarom richten op het voorkomen van rimpels en het behouden van je natuurlijke schoonheid.

Je bent tussen 30 en 50 jaar

Na jaren van toewijding aan je gezin, werk en anderen, besluit je eindelijk tijd te nemen voor jezelf. Je begint steeds meer de tekenen van ouder worden te merken. Je verlangt naar de frisheid van toen je jonger was.

Je bent 50 jaar of ouder

Terwijl je door de menopauze gaat, wil je je natuurlijke schoonheid behouden en op een elegante manier ouder worden. Je merkt veranderingen in je gezicht tijdens deze fase en verlangt naar een energieke uitstraling die past bij hoe je je vanbinnen voelt. Het is nooit te laat om aan je esthetische reis te beginnen.

Hieronder vind je een onderverdeling van onze behandelingen.

Voel je niet overweldigd door de keuzemogelijkheden, tijdens een consult bekijken onze artsen wat het beste bij jou past.

Bovenste helft
gelaat

Onderste helft
gelaat

Lippen en
regio rondom

Neus

Huid gelaat

Haar

Handen en voeten

Vagina

Zweten

Laserbehandelingen

Chirurgie

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen