Wat is profhilo?

Profhilo is een revolutionaire anti-agingbehandeling die de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het is geen traditionele dermale filler; in plaats daarvan is het een hyaluronzuur injectie met een unieke formule die de huid van binnenuit hydrateert en verstevigt.

Hoe werkt Profhilo?

De behandeling omvat een reeks injecties op strategische punten in het gezicht. Profhilo verspreidt zich onder de huid als een hydraterend netwerk. Het stimuleert de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een gladdere, stevigere huid.

Welke littekens kunnen met de frax-laser worden behandeld?

  • Intensieve Hydratatie: Profhilo biedt diepe hydratatie, waardoor de huid er frisser en jeugdiger uitziet.

  • Natuurlijke Resultaten: Het resultaat is een natuurlijke uitstraling zonder volumeverlies of stijfheid.

  • Versteviging en Elasticiteit: Collageen- en elastineproductie worden gestimuleerd, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

  • Minder Fijne Lijntjes en Rimpels: Profhilo helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid een jeugdige uitstraling krijgt.

De voordelen van littekenbehandeling met de frax-laser:

Profhilo-behandelingen zijn snel en vrijwel pijnloos. Na de injecties kun je direct je normale activiteiten hervatten. Het volledige effect ontvouwt zich geleidelijk in de weken na de behandeling.

Conclusie

Kies voor Profhilo voor een Stralende Huid Profhilo biedt een geavanceerde benadering van huidverjonging met opmerkelijke resultaten. Als je een natuurlijke, frisse uitstraling wilt zonder chirurgie, is Profhilo wellicht de perfecte keuze voor jou.

Boek uw consultatie

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een laserbehandeling? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wens je een afspraak voor een intakegesprek? Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen spoedig contact om een datum in te plannen.

Julie Nassen