Profhilo Body®

Esthetiek | Profhilo Body®

Profhilo® Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger. 

Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven, het ligt tussen een filler en een skinbooster in. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

arm1-3buik2-3
buik2-2buik1-1

Veel gestelde vragen

Profhilo Body

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in verschillende anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. 

Profhilo® Body verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken. 

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling kan goed gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen. Vraag uw behandelende arts naar mogelijkheden. 

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Wel ziet de huid er al snel beter gehydrateerd uit. Vanaf 6 tot 10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. 

Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Geadviseerd wordt om 1 tot 2 keer per jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door. 

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is , wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Body zijn milde zwelling, roodheid en soms een blauw plekje. Deze wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Wanneer u twijfels heeft over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met uw behandelend arts. 

De Profhilo® Body Kit bestaat uit: 

  • 2 voorgevulde Profhilo® Body spuiten van elk 3 ml ultrapuur hyaluronzuur (48 mg hoog & 48 mg laag moleculair gewicht)
  • 1 flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuisonderhoud. Deze bewezen effectieve crème trekt snel in en heeft een zijdezachte, rijke textuur
  • 4 Profhilo® Figura Body Patches die in de kliniek gebruikt worden om de huid na de behandeling direct te kalmeren en te hydrateren. 

De Profhilo® Body Kit is speciaal samengesteld om de huid zowel in de kliniek als thuis in optimale conditie te brengen. 

Andere vraag?