Welkom bij Essance. Bij Essance kan u terecht voor, verschillende specialisaties op vlak van schoonheid en gezondheid. Niet-chirurgische behandelingen van uw huid die zorgen voor een natuurlijk resultaat. Wie zich goed in zijn vel voelt, straalt dit ook uit! 

Behandelingen

Rimpelbehandelingen

Botuline toxine injecties worden gebruikt om ongewenste rimpels in het gezicht tijdelijk te verzachten of te laten verdwijnen. De injecties bevatten botuline toxine, een eiwit dat in staat is om de werking van de “rimpelspiertjes” tijdelijk te verlammen. Ze zorgen voor een strakkere, gladdere huid als resultaat.

Cryotherapie

Cryotherapie is een therapie om afwijkingen van de huid te behandelen. Hierbij worden de afwijkende cellen stuk gevroren met stikstof. Stikstof is het belangrijkste bestanddeel van onze omgevingslucht. Vloeibaar stikstof is in feite ‘kokende lucht’ en heeft een temperatuur van -195 C.

Overmatig zweten

Heeft u last van overmatig zweten? Een behandeling met botuline toxine is een mogelijkheden om overmatig zweten te behandelen. Bij deze behandeling worden kleine hoeveelheden van de stof botulinetoxine in de huid gespoten. Het middel blokkeert de zenuwen die de zweetklieren aanzetten tot zweetproductie waardoor het zweten stopt.

Fillers

Met ouder worden treden er allerlei veranderingen op in de huid en onderhuidse weefsels. Fillers zorgen ervoor dat de jeugdige vorm van uw gezicht behouden wordt. Ze herstellen het volumeverlies, verzachten rimpels en hydrateren de huid. Ze zorgen voor een jonge frisse uitstraling.

"Beauty is about being
comfortable in your own skin."

Vind de juiste behandeling

Zoekt u een behandeling voor het gelaat of het lichaam?

Heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ons team van experten

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten, die top zijn in hun werkgebied.

Onze specialisten staan steeds voor u klaar van consult tot en met de nazorg. 

Dr. Nassen

Esthetisch arts

Dr. Nassen

Esthetisch arts

Dr. Nassen

Esthetisch arts

Dr. Nassen

Esthetisch arts

Dr. Nassen

Esthetisch arts

Dr. Nassen

Esthetisch arts